Shanghai – Tirsdag

Tirsdag blev dagen hvor jeg valgte at besøge Shanghai International Circuit. Racerbanen er en meget berømt og anderkendt racerbane inden for sportsgrenen motorsport. Banen der er 5,48 kilometer lang blev taget i brug i 2004 af Formula 1 og er siden årligt blevet gæstet af de hurtige formel 1 racere, senest blev banen besøgt for 3 uger siden, da det kinesiske F1 grand prix fandt sted.

Da jeg om ud til banen kunne jeg hørte motorlyd fra de forskellige klasser, det vidste sig senere at være Formel 1 og LeMans biler, efter alt at dømme nogle meget rige kinesere, som bare kørte rundt i sidste års modeller for sjov.

Jeg gik banen rundt, hvor to drenge spurgte om jeg havde lyst til at prøve at køre gokart på den officielle gokartbane, så det blev til en del omgange gokart – Hvor de viste sig at de var utrolig dygtige kørere, som nok bare manglede lidt sjov.

Efter at have besøgt gokart, og gået den resterende del af banen rundt, hvor man så racerbiler køre rundt kom jeg bl.a. en tur ind i VIP-lokalerne, Mediacenter, Pit-lanen, kontrolrummet, dommerrummet og start griden.

IMG_6876 IMG_6848 IMG_6754

Efter besøget på Shanghai International Circuit besøgte jeg nogle olympiske stadioner, som blev brugt under de olympiske lege i Kina.

IMG_2115 IMG_2106

Onsdagen blev brugt som transportdag, hvor jeg skulle med flyveren hjem til Qinhuangdao. Flyet startede fra en noget større lufthavn end Qinhuangdao Lufthavn, hvor der var en væsentlig bedre sikkerhed og kontrol inden afgang. Flyet var nyere, men pladsen var stadig urolig trang. Det var umuligt at sidde komfortabelt overhovedet, så det blev en lang tur.

[print_gllr id=1479 display=short]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *