Hvem er jeg?

Alexander Mikkkelsen - Profilbillede 2013

Jeg hedder Alexander Mikkelsen, og jeg har boet hele mit liv i Hjørring, men fra 1. marts 2014 til begyndelsen af juni 2014 bor jeg i Qinhuangdao, som er en stor kinesisk kystby.

Jeg færdiggjorde min studentereksamen på Handelsgymnasiet
EUC Nord i sommeren 2013, og har efter endt eksamen arbejdet på fuldtid i SuperBest Hjørring.

Hvad skal jeg så lave i Qinhuangdao?IMG_3741
Jeg skal primært undervise 2. og 3. års studerende på universitet. Universitet kaldes E&A College, og de studerende er ældre end mig, men jeg mener at jeg kan lære dem noget, som de ikke ved i forvejen, eller i hvert fald kan blive bedre til – Ellers ville jeg ikke være taget til Kina.

Min baggrund:
Baggrunden til at jeg sidder på dette universitet er et samarbejde mellem E&A College og Handelsgymnasiet
EUC Nord. Jeg har tidligere været i Qinhuangdao med skolen, EUC Nord, hvor vi bl.a. besøgte universitet og havde et godt samarbejde med skolen under turen til Kina. Handelsgymnasiet
EUC Nord har tidligere haft to lærere til at undervise på universitet, og der har været to kinesere den anden vej, hvor de har undervist i Danmark.

Jeg er den første fra HHX, der får lov til at undervise på universitet. Der har dog tidligere været og der er stadig et samarbejde mellem Handelsgymnasiet
EUC Nord og private børnehaver her i byen, Qinhuangdao, hvor man som udsendt dansker skal lære børnene at sige et dyrs navn på engelsk, og dertil sige hvilken lyd dyrene siger.

Men jeg søgte universitet om arbejde fordi jeg synes at det er en stor mulighed, en kæmpe udfordring og på måde meget grænseoverskridende at skulle være underviser.

Jeg er sikker på at dette job, både giver gode erfaringer til senere i livet, men også gode personlige oplever og et unikt personligt netværk.

Uddannelse:
HANDELSGYMNASIET EUC NORD
HJØRING PRIVATE REALSKOLE, HJØRRING
BAGTERPSKOLEN, HJØRRING

Erhvervserfaring:
2008-2014: Ansat hos SuperBest Hjørring
2005-2007: Reklamebud

 
En tanke om “Hvem er jeg?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Livets gang i Kina