Yansai Lake

Søndag var vejret desværre meget tåget, og lidt køligt kun omkring de 20 grader.

Søndagen blev brugt på at besøge Yansai Lake, der er en sø, og de omkringliggende bjerge.

Yansai Lake ligger i et meget naturskønt område, godt oppe i højderne omgivet af bjerge med floder, hvor vandet er utrolig rent.

Søen blev menneskeskabt af kineserne i 1974, da de mange dæmninger blev bygget for at beskytte det meget rene vand, som var og stadig er i området.

Området er et meget attraktivt sted for kinesere, der kommer for at se bjergene, floden, nyde den friske luft og ikke mindst besøge fuglereservatet.  Fugleparken (Fuglereservatet) har mere end 2.000 forskellige varianter af fugle – I sommermånederne er der flere fugle, idet mange fugle immigrerer til området.

I området er der utrolig mange fugle både dem der er fanget i et stort bur, men også mange frie fugle. Fuglene i burene havde meget beskedne levevilkår, og har ikke rigtig mulighed for at udfolde sig – Dyr har generelt meget dårlige leveforhold i Kina, hvilket vi også kunne se da vi besøgte en egernpark og en rådyrpark, hvert dyr har sit eget lille bur, og havde ikke mulighed for at bevæge sig rundt.

 

For at komme op til søen tog vi en svævebane, der let og elegant fik os over bjergtoppene – Sikkerheden var begrænset, og inden man kom ombord kunne man se en masse ødelagte vogne, der allerede var faldet ned – Vedligeholdelsesposten er minimal i Kina!

 

Udover en tur i svævebanen, tog vi på en tur i lystbåde, som sejlede os rundt i området i den store flod, udsigten var desværre begrænset på grund af den meget tætte tåge.

På sejlturen var det muligt at se hvordan store mængder vand falder ned fra dæmninger til den store sø, og ellers var det muligt at få et overblik over søen: langs Yansai Lake er mange forskellige formede klipper, natur, træer – både grantræer og frugttræer, specielt kirsebær.

 

Yderligere bød dagen på bjergbestigning og bjergvandring.

 

[print_gllr id=1884 display=short]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *